INSPIRERA

Vårt mål är att inspirera till kajakturer i skärgården. Med kajaker kan man färdas överallt! Även på platser där båtar inte kan ta sig fram. Därför tycker vi att kajaker är den perfekta farkosten för skärgårdsäventyr. 

Med bloggen, guidebanken och våra turer bjuder vi in till att upptäcka skärgården tillsammans med oss. Vi hoppas du får massor med inspiration att expandera ditt paddlande på olika sätt.

 

UTBILDA

Hos oss kan du utvecklas till en trygg och robust skärgårdspaddlare. Vi möter dig där du är och ger dig stöd och utmaningar för att komma dit du vill.

Vi har utvecklats med hjälp av duktiga instruktörer och många timmar på sjön och vi är passionerade av att dela med oss av detta till dig. Som stöd har vi våra förfäders genuina erfarenheter kring ett aktiv liv i skärgården där vi hämtar inspiration från böcker, berättelser och gamla sjökort. 

För oss är skärgården en plats att hämta kraft, ödmjukhet och avkoppling ifrån och vi hoppas vi kan bidra till att du känner detsamma.

UTRUSTA

I vårt “Testcenter på sjön” hittar du allt som behövs för skärgårdsäventyr i kajak. Vi vill att du skall vara nöjd med din kajak och utrustning så därför tillhandahåller vi allt som kan köpas hos oss som provutrustning på kurser och turer.

Vill du ha gott om tid för frågor och dialog får du gärna höra av dig så sticker vi ut på sjön och pröva oss fram till vad som passar dig. Vi vill gärna höra hur du upplever din paddling i skärgården så vi hoppas du blir en återkommande skärgårdsvän.