Bivack

Primus Lite + gaskök

1 299 kr

Ett smidigt snabbkök för 1-2 personer.

Kategori:

Beskrivning

Lite+ sätter en ny standard för kompakta allt-i-ett-kök.

Den unika låsmekanismen (patentsökt) gör köket väldigt stabilt och tack vare modellens Laminar Flow Burner-teknologi (patentsökt) är brännaren lägre än vad som annars vore möjligt, vilket möjliggör ett robustare, lättare och mindre kök.

Perfekt för soloäventyret eller kaffe för två – med tillvalet kaffepress får du två nybryggda koppar kaffe inom loppet av ett par minuter! Köket, alla tillbehör inklusive en 100 grams gaskartusch, får plats i kökets 500 ml hårdanodiserade aluminiumkastrull.

En nyhet 2015 är att Lite+ har fått ett värmebeständigt fodral tillverkat i det slitstarka materialet G-1000 med insida av filt.

Fodralet har även ett handtag i sadelgjord, för säker hantering och möjligheten att använda köket hängande. Locket reducerar koktiden och håller ihop delarna i ryggsäcken och kan med fördel användas som mugg!

Lite+ levereras med ett fotstöd som gör att köket förblir stabilt även på ojämna underlag samt en upphängningsanordning med krok. Lite+ levereras med 3 st stift som gör det möjligt att använda andra kastruller än den som följer med.

Gas ingår ej. Kan köpas i vår butik i Hammarbybacken.

Kombinerat med vårt utbud av Adventure food och andra maträtter som bara kräver varmt vatten har du förenklat matlagningen till max så du kan njuta av tiden på sjön.

FAKTA

Vikt: 390 g
Personer: 1
Höjd: 150 mm
Diameter: 100 mm
Effekt: 1500 W
Förbrukning: 205 g gas/h
Tändare: Piezo